Wij gaan voor waardering en persoonlijke aandacht

Cultuur

Bij MAAT ben je geen nummer!

De naam MAAT Security is niet zomaar gekozen. Het zegt namelijk veel over onze bedrijfsidentiteit, normen en waarden. We leveren bewakingsdiensten op MAAT van onze klanten én we zijn MATEN van elkaar. Iedereen die bij ons werkt hoort erbij, helpt een ander en accepteert collega’s. Bij ons ben je geen nummer maar dé belangrijkste persoon voor onze klanten en MAAT Security. Fouten mag je maken, daar kun je van leren. We coachen, motiveren en begeleiden als we kunnen en treden enkel corrigerend op als het moet.

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. En daar zijn we trots op!

Motivatie en enthousiasme

Wil je werken binnen onze MAAT familie? Dan hoor je er direct bij. We verwachten langs de andere kant wel één ding: dat je gemotiveerd en met enthousiasme naar onze klanten gaat.

Binnen MAAT Security gaan we met zijn allen voor dat tandje meer. Is de winkel dicht om 18h00, eindigt een voorstelling om 22h30 of is een event gedaan om middernacht, dan gaan we ervan uit dat je niet vijf minuten op voorhand klaar staat met je tas in de hand. We verwachten dat je wacht tot de laatste bezoekers of medewerkers de deur uit zijn. Dat is inzet en dat wordt hier 100% gewaardeerd.

Motivatie en enthousiasme

Persoonlijkheid en waardering

We zetten in op een persoonlijke relatie met onze medewerkers. Is er iemand jarig? Dan sturen we een verjaardagskaart. Is het Suikerfeest of Pasen? Dan krijgen de medewerkers een kleine blijk van waardering. Wordt er echt bovenmatig gepresteerd? Dan wordt ook dat beloond. We zijn een mensenbedrijf, geen fabriek.

Het menselijke aspect is dan ook in grote mate aanwezig. Iedere mens is uniek en heeft eigen vaardigheden, interesses en ideeën. We willen dat al onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en optimaal kunnen presteren.

Sterke organisatie

Bij MAAT Security doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Lukt het even niet of zijn er problemen? Dan is er geen man overboord. Je krijgt de vrijheid om die problemen op te lossen. Maar als je aan het werk bent moet je je wel realiseren dat je er niet alleen voor jezelf staat, maar ook voor je collega’s. We verwachten dus veel inzet en een proactieve houding. Het is belangrijk dat je als bewakingsagent zelf initiatieven neemt en een bijdrage levert. Dit zorgt ervoor dat we een sterke organisatie zijn en elkaar kunnen vertrouwen.