Als je wil komen werken bij MAAT Security houden we allereerst een transparant en eerlijk gesprek. Een papiertje is op dit punt nog van ondergeschikt belang omdat we allereerst geïnteresseerd zijn in vaardigheden die je niet zo snel kunt leren. Tijdens dit gesprek kijken we voornamelijk naar zachte criteria. We willen bijvoorbeeld te weten komen wat je karakter is, of je communicatief sterk bent en of je gastheerschap uitstraalt. Daarnaast is (de afwezigheid van) een strafrechtelijk verleden een belangrijk selectiecriterium.
Als je aan de zachte criteria voldoet gaan we ons meer gaan richten op de harde skills die je bezit. Ben je bijvoorbeeld al gediplomeerd als bewakingsagent? Hoe lang heb je dit diploma al? Hoe ga je om met incidenten? Ons selectiebeleid is laagdrempelig. Iedereen zonder strafrechtelijk verleden is in principe welkom!
Na twee gesprekken hebben we vaak al goed hoogte van iemand. We proberen de sollicitatieprocedure zo kort en krachtig mogelijk te houden. Word je aangenomen? Dan volg je altijd eerst een interne MAAT Training on-the-job. De eerste dagen dat je daadwerkelijk aan het werk bent loop je met iemand mee zodat je de procedures bij de klant leert kennen en precies weet wat de bedoeling is. Vervolgens kan je zelfstandig worden ingezet.
MAAT Security is niet zomaar een bewakingsbedrijf. Wij zijn namelijk het specialisme ingedoken en hebben ons specifiek gericht op mensen. Hierdoor doen we niet ‘van alles een beetje’ zoals camera’s en technologie, maar zijn we extreem goed in wát we doen. Hier zien wij de kracht van in en dit brengen we graag over op al onze medewerkers.
Niet alleen in ons specialisme willen wij uitblinken, ook in de manier waarop we omgaan met onze medewerkers. Bij ons kan je daarom perspectief verwachten. Functioneer je goed en zet je je volledig in? Dan heb je gewoon kans op een vast dienstverband. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling door interne trainingen en werken we aan de werknemerstevredenheid door een speciale app. Door deze app kunnen alle medewerkers met elkaar in contact komen, vragen stellen en gezonde discussies op gang brengen.